Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Nordicals Sjælland P/S Slagelse

Sorøvej 9
4200 Slagelse

Telefon: 58 50 12 12

Hjemmeside: www.nordicals.dk

Nordicals – erhvervsmæglere, investeringsrådgivning, corporate finance og ejendomsudviklingNordicals løfter markedet for formidling, investering og udvikling af erhvervsejendomme i Danmark. Vi er erhvervsmæglere med internationalt netværk, et professionelt overblik og landets stærkeste repræsentation og forankring med indgående lokalt markedskendskab. I Nordicals skaber vi resultater i et ejendoms- og investeringsmarked med stærk økonomisk vækst. På alle niveauer og over hele Danmark. Vi analyserer, vurderer og rådgiver professionelt og gennemført i alle henseender og sætter din ejendomsinvestering ind i en global sammenhæng med helt unik forståelse for dine lokale udviklingsmuligheder. Nordicals står for Nordic, Analytical and Glocal. Vi tænker større og træder frem på vegne af vores kunder. Vi er RICS-certificeret, og sammen med vores samarbejdspartner Savills løser vi internationale opgaver.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren