Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Min Krop på Job ApS

Bellisvej 6
4300 Holbæk

Telefon: 23 46 01 51


Smerter og gener fylder meget i virksomhederne, og det tærer på energi og arbejdsglæde. Hos Min Krop på Job er der fokus på at skabe justeringer i arbejdsdagen for den enkelte medarbejder, så vi kan holde energien høj og mindske de gener, der bl.a. kommer af at sidde stille ved computeren. Det er små ændringer, der kan gøre den store forskel for kroppen. Jeg er uddannet fysioterapeut og laver ergonomisk rådgivning i 3 steps: 1) Viden om krop og belastning, 2) Betydningen af bevægelse og fysiske kompetencer og 3) Optimal udnyttelse af udstyr og inventar. Det viser sig, at man med rette viden om ryggen og ryggener kan mindske sygefravær med 50%. Jeg har i særlig grad specialiseret mig indenfor stillesiddende adfærd og at skabe trivsel vedskrivebordene. Hent gratis e-bog på https://www.slipstolen.dk om at øge produktivitet og mindske sygefraværet ift. stillesiddende arbejdeFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim