Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Min Krop på Job ApS

Bellisvej 6
4300 Holbæk

Telefon: 23 46 01 51


Smerter og gener fylder meget i virksomhederne, og det tærer på energi og arbejdsglæde. Hos Min Krop på Job er der fokus på at skabe justeringer i arbejdsdagen for den enkelte medarbejder, så vi kan holde energien høj og mindske de gener, der bl.a. kommer af at sidde stille ved computeren. Det er små ændringer, der kan gøre den store forskel for kroppen. Jeg er uddannet fysioterapeut og laver ergonomisk rådgivning i 3 steps: 1) Viden om krop og belastning, 2) Betydningen af bevægelse og fysiske kompetencer og 3) Optimal udnyttelse af udstyr og inventar. Det viser sig, at man med rette viden om ryggen og ryggener kan mindske sygefravær med 50%. Jeg har i særlig grad specialiseret mig indenfor stillesiddende adfærd og at skabe trivsel vedskrivebordene. Hent gratis e-bog på https://www.slipstolen.dk om at øge produktivitet og mindske sygefraværet ift. stillesiddende arbejde

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren