Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Elgiganten Holbæk

Stenhusvej 66
4300 Holbæk

Telefon: 70807070

Hjemmeside: www.elgiganten.dk

Elgiganten Holbæk – Er et topmoderne og inspirerende varehus. Her finder man det største udvalg indenfor fladskærme, smartphones, laptops, tablets, spillekonsoller, hvidevarer, små elektriske produkter og meget mere. Udover elektronik og hvidevarer sælger Elgiganten i Holbæk også køkkener af mærket Epoq, der er kvalitetskøkkener til de kendte lave priser. Kom og se den store køkkenudstilling i varehuset. Elgiganten Holbæk har siden 2015 haft en erhvervsafdeling, hvor vi handler med store som små erhvervsdrivende. Der er mulighed for at indgå leasingaftaler eller ansøge om kredit på op til 30 dage. Har du brug for at handle elektronik, hvidevarer eller køkkener til privat eller erhverv, så tøv ikke med at tage kontakt, så kan Elgiganten i Holbæk hjælpe. Vi glæder os til at byde velkommen.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim