Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

X Profil

Fuglsvej 21
4300 Holbæk

Telefon: 28 18 30 23
Telefax: 59 43 03 10

Hjemmeside: www.xprofil.dk

Grafisk design er ikke bare et spørgsmål om at 'lave noget, der ser godt ud'. Det handler om at udtrykke organisationens sande identitet. Derfor er én af de vigtigste forudsætninger for vores arbejde, at vi får et godt kendskab til vores kunder, så vi kan skabe et udtryksfuldt og kreativt grafisk design. Det betyder samtidig, at vi altid møder vores kunder i åben dialog og med stor respekt. For kun derved kan vi fremelske lige præcis de detaljer, der gør det grafiske design helt unikt. Lad os tage hånd om hele processen. Ud over de enkelte grafiske opgaver danner vores faglige ekspertise og brændende engagement ofte basis for komplet markedsføring af virksomheder – herunder fastlæggelse af strategi, den gode idé, tekst, design, fotografering og tryk.Med X Profil som tovholder på processen, kan du sikre dig overholdelse af deadlines og effektiv styring af alle detaljer og delelementer. Kort sagt - vi tager hånd om opgaven fra A til Z. Kontakt os for Annoncer, Brochure, Design, Grafisk Design, Grafisk produktion, Internet, Kommunikation, Management, Markedsføring, PR, Reklame, Skilte, Udstilling, WebdesignerFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim