Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

X Profil

Fuglsvej 21
4300 Holbæk

Telefon: 28183023
Telefax: 59430310

Hjemmeside: www.xprofil.dk

Grafisk design er ikke bare et spørgsmål om at 'lave noget, der ser godt ud'. Det handler om at udtrykke organisationens sande identitet. Derfor er én af de vigtigste forudsætninger for vores arbejde, at vi får et godt kendskab til vores kunder, så vi kan skabe et udtryksfuldt og kreativt grafisk design. Det betyder samtidig, at vi altid møder vores kunder i åben dialog og med stor respekt. For kun derved kan vi fremelske lige præcis de detaljer, der gør det grafiske design helt unikt. Lad os tage hånd om hele processen. Ud over de enkelte grafiske opgaver danner vores faglige ekspertise og brændende engagement ofte basis for komplet markedsføring af virksomheder – herunder fastlæggelse af strategi, den gode idé, tekst, design, fotografering og tryk.Med X Profil som tovholder på processen, kan du sikre dig overholdelse af deadlines og effektiv styring af alle detaljer og delelementer. Kort sagt - vi tager hånd om opgaven fra A til Z. Kontakt os for Annoncer, Brochure, Design, Grafisk Design, Grafisk produktion, Internet, Kommunikation, Management, Markedsføring, PR, Reklame, Skilte, Udstilling, WebdesignerFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren