Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Sydbank Holbæk

Ahlgade 63
4300 Holbæk

Telefon: 74 37 37 37

Hjemmeside: www.sydbank.dk

Privat filial med lokalt erhverv. Sydbank er en af Danmarks største banker og giver dig den store banks fordele og den lokale banks tætte relationer. Som kunde i Sydbank kan du nyde godt af medarbejdernes stærke lokalkendskab og samtidig få adgang til specialister indenfor blandt andet bolig, pension eller investering. Du får en personlig og fleksibel bankrelation sammen med trygheden ved en stor bank med et sundt og solidt fundament. En bank til det hele . Med udgangspunkt i dine konkrete behov bliver du matchet med den helt rigtige rådgiver, så du får mest mulig værdi ud af samarbejdet med os. Din rådgiver kan hjælpe dig med økonomisk planlægning gennem hele livet og inddrager efter behov specialister indenfor eksempelvis bolig, pension eller investering. Du kan desuden benytte dig af vores mange digitale tilbud som for eksempel Sydbanks MobilBank og NetBank eller den mobile betalingsløsning Swipp.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim