Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Slagelse Transportcenter A/S

Dalsvinget 22
4200 Slagelse

Telefon: 58 52 31 10
Telefax: 58 52 31 21

Hjemmeside: www.fragt.dk

Slagelse Transportcenter A/S er en vognmandsvirksomhed med speciale i Fragt. Vi servicerer med udgangspunkt i vores nye fragtterminal på Rørvangsvej i Holbæk Rute 605 Danske Fragtmænd, Leverer Dør til dør og dag til dag indenfor Stykgods, Pallegods og Værditransport.Slagelse Transportcenter A/S er med ruter i hele Vestsjælland en del af og medejer i Danske Fragtmænd.Vi ved, at effektiv distribution af færdigvarer samt halvfabrikata er en afgørende konkurrenceparameter for virksomheder. Det er ikke uden grund, at 40.000 erhvervskunder har valgt Danske Fragtmænd som deres kompetente logistikpartner. Danske Fragtmænd kan tilbyde et komplet sortiment af logistikløsninger til erhvervslivet inden for alle brancher og for såvel store som mindre virksomheder. Vi leverer overalt i Danmark fra dag-til-dag, tilstræber optimal vejledning og hjælp til vores kunder og udfører maksimal skånsom godshåndtering. Danske Fragtmænd i tal:3.000 medarbejdere1.600 lastbiler40.000 forsendelser pr. dag25 fragtterminaler20 lagerhoteller40.000 erhvervskunderFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim