Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

HC Profiler ApS

Tåstruphøj 3
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 45 11

Hjemmeside: www.hcprofiler.dk

HC Profiler har fokus på fremstilling af lister til trælaster, udvikling af nye og innovative løsninger til akustikregulering samt designproduktion.Hvad laver HC Profiler: Et større maskinsnedkeri/mindre listefabrik er vel den mest rigtige benævnelse på denne unikke virksomhed. Lidt letsindigt kan man vel sige: “Alt hvad der lugter lidt af træ — så er det os”! Fabrikationen spænder faktisk utrolig bredt. * Listefabrikation, * pladeopskæring, * ruskæring af alt træ, * trædrejning og * inventar snedkeri for bare at nævne nogle af de forskellige arbejdsgange som HC Profiler bestrider. HC Profiler er en FSC-certificeret virksomhed. En FSC certificering betyder, at vi i vores produktion benytter FSC-certificeret træ som kommer fra skove, hvor der ikke bliver fældet mere træ end skoven kan reproducere. FSC-certificeringen medvirker til at sikre, at der i skovene, hvor træerne fældes, er fokus på at beskytte dyre og planteliv samt at skovarbejderne arbejder under ordnede forhold.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren