Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

PSL Rådgivende ingeniørfirma ApS

Hovedgaden 93
4420 Regstrup

Telefon: 21340020

Hjemmeside: www.pslring.dk

Både renovering og nybyggeri er store investeringer, som helst ikke skal byde på unødige overraskelser undervejs. Derfor har vi specialiseret os i hvordan byggetekniske svigt og byggeskader undgås med særlig fokus på vådrum og tagkonstruktioner, hvor både fugt og organisk materiale optræder. Vi har stor fokus på din bygnings energipotentiale med udgangspunkt i bæredygtigt perspektiv. Vi rådgiver dig i alle projektets faser, og kan desuden tilbyde droneinspektion af områder, der ellers kan være svære at gå til - f.eks. tagkonstruktioner. Egenkontrol er fint, men uvildig kontrol af det udførte eller den tilhørende dokumentation kræves, hvis du vil undgå unødige problemer på sigt. Vi vil gerne hjælpe dig med denne uvildige kontrol. Med PSL Rådgivende ingeniørfirma får du en rådgivningspartner med en stor erfaring, som passioneret vil arbejde på, at dit projekt kan blive gennemført så gnidningsløst som muligt.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren