Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Holbæk Vognfabrik A/S

Tåstrup Møllevej 21
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 09 44

Hjemmeside: www.hbvf.dk

Holbæk Vognfabrik A/S, der varetager reparation og opbygning af lastvogne og påhængsvogne, er i dag, sammen med Dansk Vognfjeder Fabrik ApS, en virksomhed som har kunderne i fokus med høj service, kvalitet og faglighed i arbejdet.Dansk Vognfjederfabrik har Danmarks største lager af bladfjedre, men er også specialist i reparation, tilpasning og opbygning af fjedre til alle køretøjer.Kontakt os, når det handler om Bremser, Chassis, Fjedre, Hejselad, Hydraulik, Klargøring, Kraner, Læssebagsmæk, Lastbiler, Lastbilmonterede kraner, Lastvogne, Lifte, Opretning, Reparationer, Stålkonstruktioner, Tankarmaturer, Tankvogn, Vejesystemer, Vognfabrik, Varemærker som Palfinger, HMF og Zepro og Epsilon. Vi hjælper også med reparation ved forsikringsskader ligesom vi gerne installerer og servicerer Lincoln Quicklub centralsmøreanlæg, der sikrer den rette mængde smøremiddel på rette tid på rette sted.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren