Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Boligselskabet Sjælland, Holbækafd.

Lundemarksvej 6
4300 Holbæk

Telefon: 46304700

Hjemmeside: www.bosj.dk

Boligselskabet Sjælland blev i 2007 skabt som en fusion mellem en række sjællandske boligselskaber med rødder tilbage til 1899 og er blandt Danmarks seks største boligselskaber. Vi har siden fusionen styrket vores effektive drift markant, samtidig med, at vi har fokus på en nærværende kontakt til vores beboere båret af god kommunikation og et stærkt beboerdemokrati. Vi er som alment boligselskab non-profit. Gennem en meget fleksibel driftsstruktur har vi mulighed for, at den enkelte afdeling kun skal betale for det antal timer, der er brug for – og de enkelte boligafdelinger kan trække på medarbejdere med særlige kompetencer og specialmaskiner til løsning af opgaver. I den forbindelse servicerer 25 medarbejdere vores afdelinger i Holbæk, Tølløse, Skibby og Ølstykke. Samfundsansvar er grundlæggende del af den forretning, vi driver hver dag. Vi har ikke særskilte CSR-aktiviteter, men har valgt, at samfundsansvar er grundlæggende for vores daglige arbejde. Det er naturligt. Det skaber mest værdi.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren