Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Eskesen A/S

Tåstrupvej 7
4370 Store Merløse

Telefon: 70103040
Telefax: 57801125

Hjemmeside: www.eskesen.com

Eskesen A/S er en dansk produktionsvirksomhed indenfor plastindustrien og producent af The Original Floating Action Pen, som har været en populær reklame give-away og souvenir siden konceptet blev opfundet i begyndelsen af 1950'erne. Virksomheden har i de senere år udviklet sig til en web-shop med online ordrebestilling, produktkonfigurator, tilbudsgivning mv. Eskesen A/S har i dag ca. 12 ansatte.Eskesen A/S fremstiller oliefyldte produkter med bevægelige billeder, som sælges under navnet "Floating Action” samt en bred vifte af akryl produkter, blandt hvilke nøglevedhæng og kapselåbnere er de mest kendte. Virksomheden eksporterer til mere end 60 lande verden over, og eksporten udgør 90 procent af omsætningen.Vi tilbyder innovative produkter af høj kvalitet og sikrer den bedste løsning for vores kunder gennem avanceret produktionsteknologi, kvalitetsstyring, kort leveringstid og leveringssikkerhed. Vi tilbyder endvidere et gensidigt professionelt samarbejde til alle i distributionskæden, hele vejen til slutbrugeren.Kontakt os for spændende produkter indenfor reklameartikler til marketingkampagner og -events samt souvenirs. Vores produktsortiment inkluderer f.eks. appelsinskrællere, fløjter, Floating Action Kuglepenne, nøglevedhæng, kapselåbnere, tandbørster, reklameartikler, souvenirsFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim