Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Dragsholm Sparekasse

Asnæs Centret 23
4550 Asnæs

Telefon: 59652626


Dragsholm Sparekasse har en tæt kontakt til det lokale erhvervsliv. Igennem årene har vi været med til at starte rigtig mange virksomheder op, specielt indenfor håndværk, industri og detailhandel. Vil tilbyder vore erhvervskunder rådgivning og sparring indenfor finansiering af den daglige drift og anlægsfinansiering, leasing og betalingsformidling. Når du vælger Dragsholm Sparekasse, har du valgt et pengeinstitut, hvor du får professionel rådgivning og gode kontante fordele for din økonomi. Du får den bedste rådgivning, fordelagtige vilkår og konkurrencedygtige priser. I Dragsholm Sparekasse handler det om nærhed, lokalkendskab og engagement. Det betyder, at du som kunde er sikret kompetent rådgivning med håndplukkede produkter og services. Med Dragsholm Sparekasse er du garanteret en professionel økonomisk partner, der har ekspertise inden for både privat og erhverv. Vore afdelinger ligger i Asnæs, Hørve og Kalundborg og vort hovedkontor ligger Asnæs Centret, Asnæs.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren