Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Dragsholm Sparekasse

Asnæs Centret 23
4550 Asnæs

Telefon: 59 65 26 26


Dragsholm Sparekasse har en tæt kontakt til det lokale erhvervsliv. Igennem årene har vi været med til at starte rigtig mange virksomheder op, specielt indenfor håndværk, industri og detailhandel. Vil tilbyder vore erhvervskunder rådgivning og sparring indenfor finansiering af den daglige drift og anlægsfinansiering, leasing og betalingsformidling. Når du vælger Dragsholm Sparekasse, har du valgt et pengeinstitut, hvor du får professionel rådgivning og gode kontante fordele for din økonomi. Du får den bedste rådgivning, fordelagtige vilkår og konkurrencedygtige priser. I Dragsholm Sparekasse handler det om nærhed, lokalkendskab og engagement. Det betyder, at du som kunde er sikret kompetent rådgivning med håndplukkede produkter og services. Med Dragsholm Sparekasse er du garanteret en professionel økonomisk partner, der har ekspertise inden for både privat og erhverv. Vore afdelinger ligger i Asnæs, Hørve og Kalundborg og vort hovedkontor ligger Asnæs Centret, Asnæs.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim