Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

360ENERGIPARTNER ApS

Bentzonsvej 44
2000 Frederiksberg

Telefon: 93 20 88 17


360Energipartner er specialiseret i energioptimering af ejendomme, med et særligt fokus på at hjælpe andels- og ejerforeninger. Vi tilbyder assistance med alle bygge og energimæssige udfordringer som foreningen måtte stå overfor i det daglige. ** Vores mål er at gøre den grønne omstilling, til en enkel og overskuelige proces. Vi tror på at det der skal til for at nå målet, er et godt samarbejde imellem forening og rådgiver hvor klar og tydelig kommunikation er en helt afgørende faktor. *** Vi tilbyder:• Energi- & Rådgivningsanalyse• Løsninger indenfor vedvarende energi så som solceller og varmepumper• Online monitorering af fx varmeanlæg, fugt og støj• Projektledelse & tilbudsforhandlingVores arbejdsområder:• Ejer- & andelsboligforeninger• Udlejer• Private boligejere• Små & mellemstore erhvervsdrivende• Det offentligeFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim