Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Scandico Byg

Bødkervej 24
4300 Holbæk

Telefon: 40 42 25 64

Hjemmeside: www.scandicobyg.dk

Vi er en mindre entreprenør og aut. kloakmester virksomhed. Virksomheden er etableret i 2004, og har gennem tiden leveret kvalitets arbejde til både private, erhverv og boligforeninger. Vores hovedområder er jord, beton, kloak, og belægningsarbejde, men har igennem tiden også lave meget andet arbejde for vores kunder. Vi sætter en ære i at arbejdet bliver udført efter alle gældende forskrifter. Vi bruger gerne tid på at lære vores kunders behov at kende, således vi kan give den bedst mulige rådgivning, og sammen finde den rigtige løsning til opgaven. Vores mission er simpel, vi ønsker at levere den rigtige løsning til kunden, i den bedste kvalitet. Derfor er vores slogan en del af vores logo. “Hvis kvalitet er vigtigt”-Det forpligter!Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim