Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

F.L. Ejendomme A/S

Ahlgade 40
4300 Holbæk

Telefon: 51 60 19 40

Hjemmeside: www.flejendomme.dk

F.L. Ejendomme A/S er en aktiv familiedrevet virksomhed med investering, udvikling og porteføljepleje som hovedformål og har rødder tilbage til 1959. Vores fokusområde er erhvervsejendomme med god beliggenhed og vi har valgt hovedsageligt at beskæftige os med ejendomme i Holbæk Centrum og Holbæk Megacenter. Det er alle ejendomme som er kendetegnet ved god risikospredning, meget lav tomgang, god vedligeholdelsestand, højt serviceniveau og professionel administration. Vi lægger vægt på at servicere lejere i vores ejendomme gennem vores ejendomsadministration. Derudover ejer og administrerer vi tillige ejendomme i andre selskaber samt ejerforeninger. Ejendommene består primært af attraktive erhvervslejemål til detail og kontor samt en mindre andel boliglejemål. Det er vores mål, at porteføljen altid fremstår med højt profilerede og særdeles velholdte ejendomme, der er konkurrencedygtige med byens øvrige udlejningsejendomme. Vores forretningsmetoder bygger på gensidig tillid, hvilket understøttes af vores dybdegående lokalkendskab og gode netværk.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim