Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Agroparts ApS

Tåstruphøj 9
4300 Holbæk

Telefon: 29 91 55 99

Hjemmeside: www.agroparts.dk

B2B Salg af uoriginale sliddele til jordbearbejdningsmaskiner i landbruget. AGROPARTS ApS er importør af FRANK ORIGINAL sliddele til det danske marked. Topkvalitet til lave priser. I produktsortimentet finder du bl.a. sliddele til plove, harver, såmaskiner, høstmaskiner, fræsere, slagleklippere m.m. – Se mere på www.agroparts.dk hvor du finder vores webshop med adgang til mere end 10.000 varenumre primært relateret til landbrugsvirksomheder mm. Agroparts ApS har et bi-selskab KAISER UDLEJNING ApS som udlejer mindre GØR-DET-SELV maskiner samt enkelte festartikler – Se www.kaiserlej.dk

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren