Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Flisebutikken ApS

Bødkervej 11
4300 Holbæk

Telefon: 59 44 88 06
Telefax: 59 44 88 07


Alt i fliser, klinker, mosaik og nu også brusedøre, baderumsmøbler og armaturer - kort sagt alt til badeværelser. Flisebutikken blev grundlagt i 1999, med den vision, at kunne levere højkvalitetsfliser og klinker, der kan tilfredsstille de øgede krav til kvalitet og stil, som boligindretningen i dag præges af. Flisebutikken har valgt at koncentrere sig om nogle få af Europas absolut førende fabrikker (hoved-sageligt i Italien), og det giver os mulighed for at præsentere et både bredt og dybt sortiment.Hos Flisebutikken er kvalitet, service og faglig ekspertise nøgleordene i vores kontakt til kunden, og vi er altid behjælpelig med gode råd og vejledning. Dette giver kunden mulighed for at få netop den individuelle løsning er passer til boligen.Flisebutikkens brede sortiment gør også, at vi har fliser i alle prisklasser, uden dog at gå på kompromis med kvaliteten. Flisebutikken er selvfølgelig også leveringsdygtige i vådrumsløsninger, fliseklæb, fugemasse, silikone og plejemidler m.m.... og så er det vel meget betryggende at få murermesterens årelange erfaring med i købet!Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim