Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Krasilnikoff A/S

Nøkkentved 18
4440 Mørkøv

Telefon: 59182228
Telefax: 59182227


Krasilnikoff A/S blev stiftet i 2002 af cand.negot. Susanne Krasilnikoff efter flere år i udlandet.Krasilnikoff A/S er i dag en global eksport virksomhed med hovedkontor ved Knabstrup med 8 ansatte samt agenter i Tyskland og Sverige og distributører i England og Sydkorea. Firmaet designer, producerer og sælger anvendeligt og holdbart brugskunst inden for porcelæn og boligtekstiler. Vi har designbeskyttet vores egne brands ”Happy Mugs by Krasilnikoff” og ”Happy Stars by Krasilnikoff” og tilbyder også ”privat label”.Designprocessen af alle produkter foregår i Danmark - nytænkning og frembringelse af nye designs er essentielt for at sikre vækst. Herefter bliver produkterne produceret i Kina eller Indien og fragtet i containere til Danmark. Salgsprocessen foregår via internationale messer i bl.a. Tyskland, Frankrig og Sverige samt via vores agenter, distributører og vores hjemmeside. Vi sælger udelukkende business to business. www.facebook.com/KrasilnikoffCosyVintageStyleFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren