Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Krasilnikoff A/S

Nøkkentved 18
4440 Mørkøv

Telefon: 59 18 22 28
Telefax: 59 18 22 27


Krasilnikoff A/S blev stiftet i 2002 af cand.negot. Susanne Krasilnikoff efter flere år i udlandet.Krasilnikoff A/S er i dag en global eksport virksomhed med hovedkontor ved Knabstrup med 8 ansatte samt agenter i Tyskland og Sverige og distributører i England og Sydkorea. Firmaet designer, producerer og sælger anvendeligt og holdbart brugskunst inden for porcelæn og boligtekstiler. Vi har designbeskyttet vores egne brands ”Happy Mugs by Krasilnikoff” og ”Happy Stars by Krasilnikoff” og tilbyder også ”privat label”.Designprocessen af alle produkter foregår i Danmark - nytænkning og frembringelse af nye designs er essentielt for at sikre vækst. Herefter bliver produkterne produceret i Kina eller Indien og fragtet i containere til Danmark. Salgsprocessen foregår via internationale messer i bl.a. Tyskland, Frankrig og Sverige samt via vores agenter, distributører og vores hjemmeside. Vi sælger udelukkende business to business. www.facebook.com/KrasilnikoffCosyVintageStyleFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim