Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Marcoplan Entreprise A/S

Audebo Skolevej 1
4300 Holbæk

Telefon: 59 46 01 16
Telefax: 59 46 04 47

Hjemmeside: www.marcoplan.dk

I MarcoPlan Entreprise A/S har vi en bred vifte af kompetencer indenfor erhvervsbyggeri - vi bygger nyt, om og ud. I MarcoPlan Entreprise A/S er indehaverne også en del af den daglige drift, hvilket giver en hurtig beslutningsproces. MarcoPlan Entreprise A/S udfører både totalentrepriser, hovedentrepriser og fagentrepriser. Når vi udfører arbejder hvor det kræves autorisation så som EL, VVS og kloak - anvender vi autoriserede underentreprenører.Der udføres bl.a. Boligbyggeri, Landbrugsbyggeri , Iindustrihaller, jord-, vej-, kloak- og belægningsarbejde Desuden udføres erhvervsbyggeri som skoler, daginstitutioner, biblioteker og administrationsbygninger.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim