Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Marcoplan Entreprise A/S

Audebo Skolevej 1
4300 Holbæk

Telefon: 59460116
Telefax: 59460447

Hjemmeside: www.marcoplan.dk

I MarcoPlan Entreprise A/S har vi en bred vifte af kompetencer indenfor erhvervsbyggeri - vi bygger nyt, om og ud. I MarcoPlan Entreprise A/S er indehaverne også en del af den daglige drift, hvilket giver en hurtig beslutningsproces. MarcoPlan Entreprise A/S udfører både totalentrepriser, hovedentrepriser og fagentrepriser. Når vi udfører arbejder hvor det kræves autorisation så som EL, VVS og kloak - anvender vi autoriserede underentreprenører.Der udføres bl.a. Boligbyggeri, Landbrugsbyggeri , Iindustrihaller, jord-, vej-, kloak- og belægningsarbejde Desuden udføres erhvervsbyggeri som skoler, daginstitutioner, biblioteker og administrationsbygninger.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren