Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Marcoplan Entreprise A/S

Audebo Skolevej 1
4300 Holbæk

Telefon: 59 46 01 16

Hjemmeside: www.marcoplan.dk

I MarcoPlan Entreprise A/S har vi en bred vifte af kompetencer indenfor erhvervsbyggeri - vi bygger nyt, om og ud. I MarcoPlan Entreprise A/S er indehaverne også en del af den daglige drift, hvilket giver en hurtig beslutningsproces. MarcoPlan Entreprise A/S udfører både totalentrepriser, hovedentrepriser og fagentrepriser. Når vi udfører arbejder hvor det kræves autorisation så som EL, VVS og kloak - anvender vi autoriserede underentreprenører.Der udføres bl.a. Boligbyggeri, Landbrugsbyggeri , Iindustrihaller, jord-, vej-, kloak- og belægningsarbejde Desuden udføres erhvervsbyggeri som skoler, daginstitutioner, biblioteker og administrationsbygninger.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren