Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Sense Pilates

Kærsangervej 104
4300 Holbæk

Telefon: 51 33 36 01


Sense Pilates åbnede i december 2019 på Ahlgade 9 i Holbæk. Studiet er det første i Holbæk, som tilbyder Reformer træning. Jeg har en del år har arbejdet indenfor sundhedsvæsenet. Sideløbende har jeg trænet Reformer Pilates i 6 år. Endelig fandt jeg en træningsform, hvor jeg følte mig ”hjemme”.Træningen foregår på mindre hold, hvor hver har sin egen Reformer, eller ved personlig træning. Undervisningen varetages af en af tre uddannede Pilates Reformer instruktører. Du skal vælge Reformer træning, hvis du prioriterer både dit fysiske og psykiske velvære. Du udfordres på styrke, smidighed, balance og koordination, og får trænet kroppen igennem på 1 time. Målet er at skabe mobilitet i kroppen, og bevægelse, der udføres korrekt. Der kan opnås store gevinster: mange oplever at præstere bedre i andre sportsgrene som løb, cykling, fodbold, og også på det mentale plan. Gennem fokus på åndedrættet vil du opleve større ro og harmoni og mindre stress og tankemylder.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim