Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

I. Anker Andersen A/S

Springstrup 11
4300 Holbæk

Telefon: 59434222
Telefax: 59442322


I. Anker Andersen A/S udfører anlægsarbejder, både som nyanlæg, reparation, vedligeholdelse og renovering. Vi har siden 1964 - uafbrudt - arbejdet med anlæg for telekommunikation, el, vand & kloak m.m. Siden 1984 også med anlæg af naturgasledninger og vi er landets største inden for dette område. Vi beskæftiger i dag ca. 100 veluddannede medarbejdere. Vore største kunder de sidste 10 år er TDC, (HNM I/S, Dansk Gas Distribution)-nu EVIDA og Fibia P/S, men vi arbejder også for stat, kommuner, virksomheder og private. Vi har stor ekspertise i nedgravning af telefonkabler, fiberkabler inkl.. trækrør og iblæsning, tv-kabler og skabe, vandledninger inkl. svejsning, gade-og stikledninger til gas inkl. svejsning, samt brug af jordfortrængningsudstyr, men laver alle typer anlægsopgaver. Brug os også som Entreprenør når det handler om jordfortrængningsudstyr, Kabelarbejde, Kloak-vand- & gasledninger og No-Dig-kabelarbejde.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren