Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Xplor ApS

Tåstrupvej 7
4370 Store Merløse

Telefon: 51 36 56 77

Hjemmeside: www.xplor.dk

XPLOR udvikler arbejdstøj og uniformering med fokus på brugernes komfort og sektorernes krav om optimale arbejdsbetingelser for slutbrugeren. Det sker via funktionelt design og optimeret pasform i en tæt dialog med slutbrugere, vores forsyningskæde og samarbejdspartnere, og ikke mindst i forhold til de krav man i dag stiller en moderne, ansvarlig virksomhed, når det gælder gennemsigtighed, globalisering, miljø, samfund og arbejdsforhold. XPLOR forsøger at tage ansvar over for både miljø og mennesker på vore produktionsenheder og tilstræber at imødekomme realistiske krav hos vore kunder i et på mange måder gennemarbejdet funtionelt design som kommer slutbrugeren tilgode. På samme adresse som Xplor finder du også DGC Logo, der tilbyder firmagaver med påsætning af logoer, der servicerer kunder i hele Danmark. Det startede med C02 lasergravering, hvor vi i dag råder over det mest moderne udstyr inden for: Lasergravering, 4-farvet tampontryk og Påvarmning af vævede etiketter. Læs mere om os og vores mange ydelser på www.dgclogo.dkFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim