Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Ruge ApS

Labæk 15
4300 Holbæk

Telefon: 51 90 13 44

Hjemmeside: www.rugeaps.dk

Ruge Ejendomme ejer, administrerer og udvikler ejendomme beliggende i en række vestsjællandske købstæder. Selskabet er stiftet i 2009, af partnere, der alle har mangeårig erfaring indenfor køb, udvikling og drift af ejendomme. Vi administrerer og udvikler selv vores ejendomme, hvilket sikrer den nødvendige kvalitet i serviceringen af vores lejere og øvrige interessenter. Ruge Ejendomme tilbyder også Asset Management for andre ejendomsejere/ ejendomsselskaber. En Asset Management aftale med Ruge Ejendomme vil blandt andet sikre: * at der kommer styr på indtægter og udgifter * at der kommer fokus på lejerne og at en eventuel tomgang bliver minimeret * at der udarbejdes en vedligeholdelsesplan * at der kommer fokus på serviceringen af ejendommens kreditorer, herunder banker og realkreditinstitutter * at der udarbejdes en langsigtet strategi for ejendommen eller porteføljen, hvilket kan inkludere ønsket om et hurtigt salg * at ejendommens ejer og interessenter modtager en rettidig og kvalitetsmæssig god rapportering

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren