Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Ruge ApS

Labæk 15
4300 Holbæk

Telefon: 51901344

Hjemmeside: www.rugeaps.dk

Ruge Ejendomme ejer, administrerer og udvikler ejendomme beliggende i en række vestsjællandske købstæder. Selskabet er stiftet i 2009, af partnere, der alle har mangeårig erfaring indenfor køb, udvikling og drift af ejendomme. Vi administrerer og udvikler selv vores ejendomme, hvilket sikrer den nødvendige kvalitet i serviceringen af vores lejere og øvrige interessenter. Ruge Ejendomme tilbyder også Asset Management for andre ejendomsejere/ ejendomsselskaber. En Asset Management aftale med Ruge Ejendomme vil blandt andet sikre: * at der kommer styr på indtægter og udgifter * at der kommer fokus på lejerne og at en eventuel tomgang bliver minimeret * at der udarbejdes en vedligeholdelsesplan * at der kommer fokus på serviceringen af ejendommens kreditorer, herunder banker og realkreditinstitutter * at der udarbejdes en langsigtet strategi for ejendommen eller porteføljen, hvilket kan inkludere ønsket om et hurtigt salg * at ejendommens ejer og interessenter modtager en rettidig og kvalitetsmæssig god rapporteringFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren