Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Kleos Keramik

Studiestræde 3
4300 Holbæk

Telefon: 50 51 50 15


KLeos Keramik er et hyggeligt arbejdende keramik værksted i et af de gamle charmerende bygninger i Studiestræde. Udover at jeg producerer håndlavet keramik i værkstedet, tilbyder jeg også keramikkurser og -workshops og aktiviteten ”mal på keramik”, både til private og virksomheder. KLeos Keramik startede jeg sidste år, hvor jeg valgte at skifte jobbet som team- og projektleder i den farmaceutiske industri ud med iværksætterdrømmen om KLeos Keramik. En vision om at skabe et hyggeligt kreativt sted med tid til fordybelse, nærvær og hygge. Oprindelig er jeg uddannet kemiingeniør, men efter 3 år i Californien med mulighed for at prøve andre veje i livet, blev frøene til KLeos Keramik sået. Udover at være et værksted, er KLeos Keramik et rigtig hyggeligt lokale, som egner sig godt til at danne rammen om en række arrangementer. For virksomheder, er der mulighed for at afholde teambuildings samt diverse personalearrangementer i værkstedet. Læs evt. mere på www.kleoskeramik.dk eller følg KLeos Keramik på Facebook eller InstagramFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim