Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Den Lille Legepladsfabrik A/S

Skullerupvej 34
4330 Hvalsø

Telefon: 70 27 20 28


Den Lille Legepladsfabrik fremstiller udfordrende, smukke, sikre, sjove, danske og prisrigtige legepladser med stor legeværdi til glæde for både børn og voksne. Kun de bedste materialer bliver brugt til produktion af Den Lille Legepladsfabriks legeredskaber. Den Lille Legepladsfabrik lægger vægt på sikkerheden. Der skal fagfolk til at vurdere sikkerheden på en legeplads, og derfor kvalitetskontrollerer Den Lille Legepladsfabriks egen DS-certificerede legepladsinspektør redskaberne. Den Lille Legepladsfabrik er medlem af Brancheforeningen for Legepladsinspektører. Vi tror på, at det er en myte, at danskfremstillede legeredskaber er dyrere end legeredskaber fremstillet udenfor landets grænser. Den Lille Legepladsfabrik er medlem af Dansk Byggeri, for vi har ordentlige løn- og arbejdsforhold for vores dygtige ansatte og underleverandører. Og det bliver legeredskaberne ikke dyrere af! Den Lille Legepladsfabrik har fået tildelt arbejdstilsynets grønne smiley.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim