Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Ny Polstring

Landevejen 83
4532 Gislinge

Telefon: 42 52 45 32

Hjemmeside: www.ny-polstring.dk

Jeg er uddannet møbelpolstrer fra 2012 og sælger med speciale i designmøbler. Nu har jeg mit eget møbelpolstrer-værksted, beliggende i Ny Hagested, lidt ude for Holbæk.Her laver jeg alle tænkelige opgaver, som har med polstring at gøre.Jeg er udlært i de traditionelle metoder og kan derfor lave alt fra de helt gamle møbler med fjedre osv, til de nye designmøbler, løse hynder, madrasser og andre kreative opgaver.Mine mange års erfaring som sælger, giver mig stor viden inden for møbeltekstiler, læder, træ og vedligeholdelse af møbler. Jeg vejleder og guider derfor mine kunder, til de bedste løsninger for dem og deres møbel. Originalitet og godt håndværk er meget vigtigt for mig. Ud over private kunder, så laver jeg også opgaver for erhvervskunder. Bl.a. har jeg et samarbejde med designer angående prototyper og fremtidig produktion.Ingen opgave er for lille! Ingen opgave er for stor, da jeg trækker på !Læs mere på www.ny-polstring.dk Ring på telefon 4252 4532 eller skriv til mail@ny-polstring.dkFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim