Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Ny Polstring

Landevejen 83
4532 Gislinge

Telefon: 42 52 45 32

Hjemmeside: www.ny-polstring.dk

Jeg er uddannet møbelpolstrer fra 2012 og sælger med speciale i designmøbler. Nu har jeg mit eget møbelpolstrer-værksted, beliggende i Ny Hagested, lidt ude for Holbæk.Her laver jeg alle tænkelige opgaver, som har med polstring at gøre.Jeg er udlært i de traditionelle metoder og kan derfor lave alt fra de helt gamle møbler med fjedre osv, til de nye designmøbler, løse hynder, madrasser og andre kreative opgaver.Mine mange års erfaring som sælger, giver mig stor viden inden for møbeltekstiler, læder, træ og vedligeholdelse af møbler. Jeg vejleder og guider derfor mine kunder, til de bedste løsninger for dem og deres møbel. Originalitet og godt håndværk er meget vigtigt for mig. Ud over private kunder, så laver jeg også opgaver for erhvervskunder. Bl.a. har jeg et samarbejde med designer angående prototyper og fremtidig produktion.Ingen opgave er for lille! Ingen opgave er for stor, da jeg trækker på !Læs mere på www.ny-polstring.dk Ring på telefon 4252 4532 eller skriv til mail@ny-polstring.dk

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren