Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Bureau P - Præcis kommunikation

Gl Ringstedvej 33
4300 Holbæk

Telefon: 52 23 36 33

Hjemmeside: www.bureaup.dk

Din virksomhed er unik. Vi sørger for, at dine kunder ved det! Bureau P er et lille kommunikationsbureau med øje for målrettet rådgivning, effektiv projektledelse og velskrevet indhold. Vi har års erfaring med at omsætte kompleks viden til præcis og letforståelig kommunikation. Vi tilbyder søgemaskineoptimerede webtekster, professionelle tekster om dit produkt, målrettet branding af din virksomhed på de sociale medier, e-mail marketing via online nyhedsbreve, ligesom vi hjælper med at måle den præcise effekt af din markedsføring: Om du når ud til de rigtige målgrupper og får det ønskede udbytte. Du kan lave en fast aftale med Bureau P, så vi bliver din in-house kommunikationsafdeling. Anette Kalle Larsen er indehaver, kommunikationsrådgiver, analytiker og tekstforfatter hos Bureau P.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren