Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Holbæk Bryghus ApS

Nygade 5
4300 Holbæk

Telefon: 25 61 25 05


Holbæk Bryghus er dit lokale bryggeri i hjertet af Holbæk. Bryggeriet leverer god og ærlig håndbrygget øl, under ledelse af vores brygmester Elisabeth Gottschalck. Da vi er et mikrobryggeri med begrænset produktionsplads og mange forskellige øl, kan vi desværre ikke have alle øl på lager hele tiden, men vi gør vores bedste for at følge med efterspørgslen. Brug os som Mikrobryggeri med Fremstilling og engrossalg af Specialøl, Juleøl, Egnsøl i bryghus.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren