Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Hørbygaard

Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

Telefon: 59 46 00 26

Hjemmeside: www.hoerbygaard.dk

Hørbygaard består i dag af en udlejningsvirksomhed af kontorlokaler i flere af de tidligere driftsbygninger samt drift af landbrug og Skovbrug i fælles driftselskab. Efter den store renovering der blev færdig blev der yderligere 800 m2 kontorer på Hørbygaard. En hel del er allerede udlejet men der er stadig attraktive lejemål af meget forskellig karakter. Kom og se de fantastiske omgivelser din virksomhed kan flytte til. Vi har omdannet Herskabs-stalden og Garagebygningen til karakterfulde og smukke kontorer med topmoderne faciliteter. Der er skabt nogle rammer der vil give virksomheder prestige og medarbejdere de skønneste arbejdsomgivelser og mulighed for adgang til have og skov samt gode parkeringsmuligheder.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren