Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Manmachine Engineering ApS

Kyringevej 47
4100 Ringsted

Telefon: 27 64 67 60

Hjemmeside: www.manmachine.dk

ManMachine Engineering arbejder med rådgivning- og konsulentydelser ved udvikling og implementering af produktionsteknologi med fokus på hurtige og fejlsikre arbejdsgange for medarbejdere og brugere. Vi arbejder med LEAN design og implementering af produktionsudstyr med basis i en grundig ingeniørmæssig viden og mere end 20 års erfaring. Vores fokus er på udnyttelse af virksomhedens egne ressourcer og overholdelse af mål og budgetter. ManMachine Engineering ejes og drives af Peder Brandt.Kontakt os for Arbejdspladsindretning, Automation, Engineering, Human Factor, Ingeniør, Ingeniørvirksomhed, Medarbejderuddannelse, Produktionsoptimering, Produktionssystemer, Produktudvikling, Projektledelse, Simulering, Usability, Virksomhedsspil

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren