Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Webbryggeriet ApS

Havnepladsen 4
4300 Holbæk

Telefon: 49400555


Vi tilbyder hjælp til markedsføring af små og mellemstore virksomheder. Hos os får du hjælp til alle faserne i marketing. Vi ved, hvordan det er at være iværksættere, hvor vigtigt det er at komme godt fra start og holde hjulene i gang. Vi gør meget ud af 1:1 sparring og derfor har vi både faste kunder vi hjælper med markedsføring hver måned, vi har vores populære iværksætterpakker til iværksætteren (hvor betaling kan deles i afdrag op til 12 måneder!) eller tilpassede produkter som f.eks. en enkelt hjemmeside eller livestreaming af dit event på Facebook mv. Er du gør-det-selv typen har vi også online kurser til dig. Indehaver og motor i virksomheden er Ditte Borrlander (uddannet indenfor økonomi, salg og marketing og har i mange år været projektleder indenfor faget). Derudover består teamet af en studentermedhjælper samt et par super nørdede samarbejdspartnere. Vi har kontor på Havnepladsen 4 i Holbæk. Læs mere på www.webbryggeriet.dk eller giv os et kald på tlf. 51950052Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren