Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Stavnskær Elektrik A/S

Bygaden 12
4520 Svinninge

Telefon: 59 26 01 11
Telefax: 59 26 47 41

Hjemmeside: www.stavnskaer.dk

Firmaet beskæftiger sig med alle former for el-installationer.Vi håndterer gerne større byggesager og udfører el-entreprisen i flere større boligbyggerier, kontorhuse, butikscentre, industri og hal byggerier, staldprojekter m.v. Vi er også med på projekteringssiden, hvor vi med vores viden kan komme med gode løsninger som passer til byggebudgettet.Vi har hos Stavnskær Elektrik A/S et særdeles godt kendskab til landbruget med indsigt i styringer til ventilation, foderanlæg og møllerier.Udover landbruget løses der også gerne industrielle opgaver. Her er det systematisering af styreprocesser og automatik løsninger der gøres en hel del i. Vi har stor erfaring i intelligent installationer, specielt vedrørende energi forbrug, samspil med varme installation og styring af lys som tager hensyn til den enkeltes behov og ideér. Vi har eget tavleværksted som bygger individuelle tavleløsninger til industrien, landbruget og private kunder.Kontakt os, når du søger Solceller, Belysning, EDB-installation, Elektriker, Elektromekaniker, Elektromekanisk værksted, El-installationer, El-installatør, El-motorer, EL-Tavler, Hvidevarer, Nybyggeri, Ombygning, PLC-Styringer, Rep. og VedligeholdFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim