Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Køletek ApS

Kvarmløsevej 56
4340 Tølløse

Telefon: 53 89 04 15

Hjemmeside: www.køletek.dk

Vi køler Danmark lidt grønnere… Køletek er en miljøbevidst kølevirksomhed, som har kontor i hjertet af Sjælland. Vi har specialiseret os i miljørigtige løsninger inden for bl.a. køle- og fryseanlæg og klimaanlæg. Vi sælger, levere og monterer forskellige løsninger, hvor CO2 anvendes som kølemiddel. Alle anlæg er gennemtestede kvalitetsprodukter med lang levetid og du eller din virksomhed får ikke et ringere produkt, ved at tænke miljøet ind i løsningen. Vi yder samtidig omfattende service på alle køleanlæg, ikke kun dem vi selv sælger og monterer og heller ikke kun CO2-anlæg. Vi bestræber os på høj faglighed, fleksible arbejdstider og tilfredse kunder. Vi er altid klar til at vejlede dig og give et uforpligtende tilbud.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim