Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Køletek ApS

Kvarmløsevej 56
4340 Tølløse

Telefon: 53890415

Hjemmeside: www.køletek.dk

Vi køler Danmark lidt grønnere… Køletek er en miljøbevidst kølevirksomhed, som har kontor i hjertet af Sjælland. Vi har specialiseret os i miljørigtige løsninger inden for bl.a. køle- og fryseanlæg og klimaanlæg. Vi sælger, levere og monterer forskellige løsninger, hvor CO2 anvendes som kølemiddel. Alle anlæg er gennemtestede kvalitetsprodukter med lang levetid og du eller din virksomhed får ikke et ringere produkt, ved at tænke miljøet ind i løsningen. Vi yder samtidig omfattende service på alle køleanlæg, ikke kun dem vi selv sælger og monterer og heller ikke kun CO2-anlæg. Vi bestræber os på høj faglighed, fleksible arbejdstider og tilfredse kunder. Vi er altid klar til at vejlede dig og give et uforpligtende tilbud.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren