Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Fjernarkiv Danmark

Bødkervej 5
4450 Jyderup

Telefon: 70 27 90 10

Hjemmeside: www.fjernarkiv.dk

Fjernarkiv Danmark leverer løsninger indenfor sikkerhedsopbevaring, arkivering og arkivdrift. Virksomheden er dansk og ledes i det daglige af Søren Eltorp, sammen med en professionel bestyrelse.Har din virksomhed behov for traditionel opbevaring, arkivopbevaring eller andre former for opbevaring til rimelige priser? Vi kan hjælpe, uanset om I er en privat virksomhed eller en offentlig myndighed. Hos Fjernarkiv Danmark leverer vi en bred vifte af produkter med sikkerhedsopbevaring som kernen. Her på siden kan du læse mere om alle de produkter og services vi tilbyder, om hvordan vi har specialsikret vores bygninger og selvfølgelig lidt om personerne bag virksomheden. Så kontakt os endelig for en snak om jeres behov for professionel og sikker opbevaring, arkivering, arkivdrift eller om hel eller delvis digitalisering af jeres arkiver. Og husk, at det du har opbevaret hos os, kan du søge og bestille direkte via vores app - så leverer vi det du skal bruge dagen efter - eller indenfor to timer, hvis det haster.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim