Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Mårtensson EL-installation Holbæk

Østerled 6
4300 Holbæk

Telefon: 59 46 19 66

Hjemmeside: www.electricom.dk

Mårtensson El-Installation er en del af electricom - et installationsfirma, der gør meget for at fastholde og videreudvikle vores medarbejderstab. Vi tror på gensidig tillid mellem os og vores kunder og leverer altid god kvalitet, til aftalte tid og pris.Kundekredsen dækker et bredt udvalg af industrier, institutioner, landbrug og private i Nordvestsjælland og København. Står du med et akut problem, eller har du en opgave der kræver fagfolk….. så har du fundet den rette installatør. Ingen opgave er for lille eller for stor, for vores meget dygtige montører. Vi kan tilbyde følgende.: Installationer og belysning, Hvidevareservice, Netværker, Antenne og telefoninstallationer, Rådgivning, Energioptimering, Nybygning, Tyverialarmanlæg, Videoovervågning og Solcelleanlæg Husk samme telefonnummer i døgnets 24 timerFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim