Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Kildehaven A/S

Hovedgaden 95
4520 Svinninge

Telefon: 59 21 17 00

Hjemmeside: www.kildehaven.com

Kildehaven Boliger og Sundhedscenter består af 46 lejligheder og en række indendørs og udendørs fælles faciliteter for unge med fysiske og/eller mentale handicap. Der bliver lagt vægt på en sund og aktiv livsstil, hvor beboerne selv bestemmer over deres eget liv. Der er pædagogisk og sundhedsfagligt personale ansat, og der er medarbejdere på vagt døgnet rundt. Vi tilbyder friplejeboliger for yngre fysisk handicappede, Certificeret friplejeboligleverandør, Sundhedscenter med fitness og wellness, træningscenter med træning under kyndig vejledning af ergoterapeut og fysioterapeut. I 2012 overtog og ombyggede Kildehaven det lokale landbrug Gården i udkanten af Svinninge for at skabe Club 10-4, et aktivitets- og dagtilbud for unge med fysisk eller psykisk handicap. Hver morgen tager en del af Kildehavens beboere ud til Gården for at deltage i de mange aktiviteter ude som inde. Her dyrker de grøntsager, passer have, driver café og producerer en række forskellige varer.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim