Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Kildehaven A/S

Hovedgaden 95
4520 Svinninge

Telefon: 59211700

Hjemmeside: www.kildehaven.com

Kildehaven Boliger og Sundhedscenter består af 46 lejligheder og en række indendørs og udendørs fælles faciliteter for unge med fysiske og/eller mentale handicap. Der bliver lagt vægt på en sund og aktiv livsstil, hvor beboerne selv bestemmer over deres eget liv. Der er pædagogisk og sundhedsfagligt personale ansat, og der er medarbejdere på vagt døgnet rundt. Vi tilbyder friplejeboliger for yngre fysisk handicappede, Certificeret friplejeboligleverandør, Sundhedscenter med fitness og wellness, træningscenter med træning under kyndig vejledning af ergoterapeut og fysioterapeut. I 2012 overtog og ombyggede Kildehaven det lokale landbrug Gården i udkanten af Svinninge for at skabe Club 10-4, et aktivitets- og dagtilbud for unge med fysisk eller psykisk handicap. Hver morgen tager en del af Kildehavens beboere ud til Gården for at deltage i de mange aktiviteter ude som inde. Her dyrker de grøntsager, passer have, driver café og producerer en række forskellige varer.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren