Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Allium Anlægsgartner ApS

Kirkevej 14
4440 Mørkøv

Telefon: 42 71 11 87

Hjemmeside: www.allium.dk

Hos Allium Anlægsgartner ApS er vi en familiedreven Anlægsgartnervirksomhed. Vi udfører altid arbejdet inden for den aftalte tid og pris. Vores kunder er både private og virksomheder over hele Sjælland. Christian er uddannet som anlægsgartner og har over 20 års erfaring inden for anlægsgartneri. En af Christian’s store interesser er beskæring og træpleje, Jennifer er uddannet gartner fra England med erfaring fra både England og Danmark. Og har en stor interesse for planter og havedesign med vægt på dyreliv og miljøet. ?Hos Allium Anlægsgartner mener vi, at det at pleje din have er noget der kræver stor erfaring, og et solidt kendskab til planter. Vi har et væld af viden og erfaring, der gør os kvalificerede til at anlægge og pleje dine grønne områder. * Kontakt os for et uforpligtende tilbud.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim