Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Malerfirmaet MB

Riffelhavevej 34
4300 Holbæk

Telefon: 29 44 10 20


Malerfirmaet MB er det sikre valg uanset om det gælder private, andels/ejer- og boligforeninger, offentlige instanser samt lettere erhverv.Vi har gennem årene udført et væld af forskelligartede opgaver uanset om det har omhandlet Nybyggeri, Ombygning, Renovering, Rep.og vedligehold, Restaurering, Tilbudsarbejde, Tilbygning, Vedligehold af ejendomme, Boligforeninger, Flyttelejligheder, Tapetsering, Glasvæv, FiltopsætningVores tilbud indeholder altid professionel rådgivning, en arbejdsbeskrivelse på det aftalte arbejde og er altid inkl. afdækning og oprydning efter endt arbejde. Vi udfører arbejde på fast pris eller timeløn + materialer, alt efter kundens ønske. Såfremt det ønskes at arbejdet udføres på skæve arbejdstider (f.eks. kontorer, butikker) er dette også en mulighed.Kontakt os for et møde og et seriøst tilbud på M: 29441020 eller malerfirmaetmb@gmail.comFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim