Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Bin2Bil A/S

Bilbyen 2
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 11 01

Hjemmeside: www.bin2bil.dk

Bin2Bil Holbæk er aut. forhandler af Ford, Mazda, Renault, Dacia og Volvo. Udover et stort udvalg af nye- og brugte biler, tilbyder vi et værksted, med et godt velfungerende arbejdsmiljø. Vi har de bedste værktøjer og avancerede testanlæg. Vores mekanikere og pladesmede bliver løbende uddannet, så vi kan klare alle former for vedligehold, service og reparation af din Ford/Mazda/Renault/Volvo/Dacia – og du er selvfølgelig også velkommen, hvis du kører i et andet mærke! Vælg Bin2Bil, da vi er autoriseret værksted og specialister i din bil. Vi tilbyder gratis servicerådgivning – hvor vi sammen med kunden gennemgår bilen, inden vi påbegynder reparationen. På den måde kan du som kunde få vished om din bils ”dagsform” og kendskab til eventuelle fremtidige reparationer, før det er for sent. Velkommen i vores bilhus: Vi hjælper dig fra bildrømme til drømmebil!

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren