Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

RESTAURANT VADESTEDET A/S

Strandmøllevej 249
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 70 50


Kære gæst – Velkommen til Restaurant Vadestedet- med den smukke udsigt over Holbæk Fjord.Med sin skønne udsigt direkte ud mod Holbæk Fjord finder du i Holbæk næppe en restaurant med bedre beliggenhed end Restaurant Vadestedet på Holbæk Marina. * Her finder du traditionelle lækre danske retter, og du går garanteret ikke sulten derfra, for portionerne store. Her finder du alt lige fra smørrebrød, til hummersuppe, wienersnitzel, hjemmepisket bearnaise, vegetarretter og hjemmelavet is. ** Det er også her du har mulighed for at holde din fest. Med et stort hus med flere lokaler har vi plads til alle selskaber, mindehøjtidelighed, generalforsamling, foredrag og lignende med op til 200 gæster. *** Restaurant Vadestedets motto er: Det skal være godt og der skal være nok. Hjerteligt velkommen - og velbekomme.Restaurant Vadestedet A/SVed Pia Mattsson.Holbæk Marina, Strandmøllevej 249, 4300 HolbækTlf. +45 59 43 70 50Midlertidig nr. 71 35 61 25www.restaurantvadestedet.dk Email : pia@restaurantvadestedet.dkFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim