Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

HAFNIA REJSER APS

K.P.Danøsvej 2
4300 Holbæk

Telefon: 59431141
Telefax: 59442341


HAFNIA REJSER har gennem årene sendt mange glade rejsegæster på ferie – enten på egne rejser eller rejser formidlet gennem en af vores mange gode samarbejdspartnere. Vi arrangerer egne vinter- og sommerrejser samt endagsture. Derudover er vi agent 65-Ferie.Vores rejsebureau ligger på Ahlgade 7 i Holbæk, og vi har 9 busser (3 stk 4-stjernede turistbusser og 6 stk minibusser) som udfører turist- og bestillingskørsel i ind- og udland. Vi råder over en stab af dygtige og engagerede medarbejdere. Kontakt os for Handicapkørsel, Messeture, Pensionistkørsel, Skolekørsel, Turistkørsel, UdlandsrejserFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren