Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

HAFNIA REJSER APS

K.P.Danøsvej 2
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 11 41


HAFNIA REJSER har gennem årene sendt mange glade rejsegæster på ferie – enten på egne rejser eller rejser formidlet gennem en af vores mange gode samarbejdspartnere. Vi arrangerer egne vinter- og sommerrejser samt endagsture. Derudover er vi agent 65-Ferie.Vores rejsebureau ligger på Ahlgade 7 i Holbæk, og vi har 9 busser (3 stk 4-stjernede turistbusser og 6 stk minibusser) som udfører turist- og bestillingskørsel i ind- og udland. Vi råder over en stab af dygtige og engagerede medarbejdere. Kontakt os for Handicapkørsel, Messeture, Pensionistkørsel, Skolekørsel, Turistkørsel, Udlandsrejser

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren