Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Styrk Din Trivsel

Degnebakken 6
4300 Holbæk

Telefon: 30 55 35 46


Giv jeres medarbejdere en mulighed for en bedre livsstil og et bedre helbred med Styrk Din Trivsels kostvejledning til virksomheder! Sundhed og trivsel er noget der med tiden har fået en større betydning for både medarbejderne og virksomhed. Som kostvejleder kommer jeg ud til jeres virksomhed og sammen med jer lave forløb der passer lige netop for jeres firma. For jer er det en investering i gladere og mere tilfredse medarbejdere, ofte færre sygedage. Flere medarbejdere vil opleve øget effektivitet. Og giver et større fællesskab hos medarbejderne. Ved at jeg kommer ud til jeres virksomhed sparer medarbejderen sparer tid. De kommer hurtigt i gang med en sundere livsstil, får en bedre helbredstilstand og en øget livskvalitet. Samtidig sikrer I som virksomhed, at jeres medarbejdere får et forebyggende tilbud, som på sigt giver sundere og mere effektive medarbejdere, hvilket ofte fører mindre sygefravær.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim