Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Fokdal Springvand A/S

Østerled 28
4300 Holbæk

Telefon: 59 44 05 65
Telefax: 59 44 05 30


Fokdal Springvand a/s bygger springvand til det offentlige rum. Firmaet blev etableret i 1999, og har vandlaboratorium og kontor i Holbæk. Vi beskæftiger os med alle typer af kreative vandelementer fra indendørs vandkunst til store offentlige springvand og udendørs drikkefontæner. Vi har stor erfaring med design, udvikling, bygning og drift af springvand og vandkunst. Vi arbejder med vand, og det innovative design i vand, som kan alt fra at hoppe, risle, berolige, overraske og interagere med mennesker. Vi går op i at involvere tilskueren i en unik vandoplevelse. Vi gør det muligt at få sjov, leg og kunst ud af vand. Miljøhensyn er vigtige elementer i vort arbejde. Vi bruger derfor genbrugsvand og regnvand samt pumper og komponenter, der bruger mindst mulig energi. Vi udvikler og rådgiver gerne om sjove og kreative LAR-klimatilpasningsløsninger. Vi har udviklet og sælger en udendørs drikkefontæne under vores internationale navn Water Sculpture. Fontænen er brugervenlig og robust og opsat i flere byer rundt i Danmark. Den VA-godkendte drikkefontæne er hygiejnisk, hærværkssikret, frostfri og nem at betjene. Den er desuden 100 % mekanisk i sin funktion og derfor også miljøvenlig.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim