Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Kontorcirklen ApS

Højvang 4
4300 Holbæk

Telefon: 56 24 42 52
Telefax: 56 24 42 62


Kontorcirklen er et ungt dynamisk selskab som har eksisteret siden 2005, og er stiftet af Frank Østergaard, Anett Christensen og Ole Mosbæk. Alle vore medarbejdere har minimum 15 års erfaring inden for branchen med kontorartikler, tryksager og papirvarer. Dermed sikrer vi vore kunder en kompetent rådgivning.Vores mål er at være en erfaren og pålidelig leverandør, af alt til kontor og butik med høj service, hurtig levering samt lave priser - men lad det komme an på en prøve! Vi råder således over Danmarks største lager inden for kontorartikler og papirvarer på ikke mindre end 10.000 kvm. og mere end 12.000 lagerførte produkter. Bestiller du inden kl. 14.00 leveres varerne den efterfølgende dag. (Fredag dog kl. 13.00)Du er også velkommen til at besøge vores butik på Bødkervej 16 i Holbæk, hvor vi præsenterer et stort udvalg af vores sortimentMed vores eget brand RELIEF tilbyder vi en lang række kontorartikler med den højeste kvalitet og laveste pris.Selvfølgelig har vi også alle de kendte mærkevarer på lager. KontorCirklen er således godt rustet til at blive din nye totalleverandør med alt til kontoret og butikken. Dine fordele er:• En leverandør • Dag til dag levering • 12.000 lagervarer • PrisgarantiFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim