Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Hotel Strandparken

Kalundborgvej 58
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 06 16


Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede hotel er bygget af flere omgange siden den første del i 1899 og har igennem generationer været stedet, hvor højtider blev fejret og de omkringliggende virksomheder har haft tradition for at afholde generalforsamlinger, bestyrelsesmøder og lignede. I 2006 er hotellet blevet gennemgribende renoveret og det fremstår i dag som et moderne konferencehotel med 33 værelser og topmoderne mødefaciliteter med plads til 300-400 personer. Restauranten er ligeledes fornyet med spændende a la carte-kort og selskabsmenuer, der tilpasses sæson og anledning, med henblik på at anvende lokale, friske råvarer. Omgivelserne med park, fjord og skov byder på en masse skønne oplevelser i det fri. Gennem parken fører et sti-system ned til det landskendte tyrkiske bad, hvor krop og sjæl kan forkæles. Hotel Strandparken er en del af Vilcon Konferencehoteller, der er en mindre kæde af konference- og selskabshoteller på Midt- og Vestsjælland!Vi har Hotel, Kursuslokaler, Mødelokaler, Restaurant

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren