Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Spar Nord Holbæk

Slotsvolden 7
4300 Holbæk

Telefon: 59 45 42 00
Telefax: 59 45 42 29

Hjemmeside: www.sparnord.dk

Vores primære markedsområde er Holbæk, Odsherred og Kalundborg kommuner, men qua personlige relationer har vi også enkelte kunder med en anden geografi. Spar Nord Bank har rødder helt tilbage til 1824 – og vi ser frem til også at fejre 200 års jubilæum i 2024.I dag er vi i Holbæk 30 engagerede medarbejdere med kompetencerne i orden og et stort lokalkendskab. Det er vigtigt for os, at vi opleves som en engageret og nærværende virksomhed i lokalområdet – og dette bakker Spar Nord Fonden op med lokale donationer til sociale, kulturelle og forskningsmæssige formål. Vi har egen privat- og erhvervsafdeling og kan trække på specialister under alle fagområder. Som kunde bliver du derfor tilknyttet en rådgiver, du kan kontakte via direkte telefonnummer, og som med lokal indsigt og nærværende rådgivning vil gøre sit til, at du kan koncentrere dig om at udvikle og drive din virksomhed. Vi lægger vægt på, at du både som kunde og medarbejder føler dig tryg i samarbejdet – det betyder, at langt størstedelen af vores kunder og medarbejdere har en langvarig samarbejdsrelation med banken.Sæt derfor tid i kalenderen til en snak med en af vores rådgivere!Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim