Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

EBH BYG - din lokale tømrermester ApS

Mårsøvej 4
4300 Holbæk

Telefon: 21 31 18 58

Hjemmeside: www.ebhbyg.dk

Vi laver alle slags tømrerarbejde og tømreropgaver, heriblandt vinduer, døre, tagarbejde, hoved- og totalentrepriser. Tilbygning, ombygning og nybygning - Nye vinduer og døre - Vedligeholdelse og renovering af tag - Etablering af terrasser og gulve. Total- og hovedbyggeentreprise / tømrerarbejde med kvalitet til fornuftige priser. EBH byg har adskillelige referencer indenfor vore kernekompetencer indenfor tømrerarbejde og vi tilbyder derfor altid med høj kvalitet Tilbygninger, ombygninger og nybygninger af sommerhuse og helårshuse.Derudover har vi et stort udvalg af døre / vinduer både på standard mål, men også på specialmål til konkurrencedygtige priser. EBH Byg's kompetencer – tømrerarbejde som kvalitetsbyggeri til tidenUd over tømrerarbejde har vi et bredt samarbejde med kompetente og dygtige folk i branchen. Vi arbejder sammen med arkitekter, ingeniører, VVS, Jord & Beton samt elektrikere. Dette gør at du kan få lige fra en hylde sat op til et nøglefærdigt hus med alle installationer. Vi er din lokale Housemaker.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim