Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Gråbrødreklinikken v/Lasse Raaberg

Smedelundsgade 5
4300 Holbæk

Telefon: 65959917
Telefax: 65959918


Gråbrødreklinikken er oprindelig startet i Odense af Lasse Raaberg, der tidligere var specialeansvarlig overlæge på gynækologisk afdeling på OUH. Klinikken beskæftiger sig med gynækologiske og urologiske lidelser ud fra et helhedssynspunkt. Vi tilbyder derfor såvel udredning som behandling (inklusiv operation) og genoptræning. Vi har tilknyttet læger, sygeplejersker, fysioterapeuter og sexolog. Gråbrødreklinikken glæder sig til at byde dig velkommen i indbydende omgivelser. Vi ligger midt i Holbæk, hvor vi er ved at indrette ny klinik efter flytning af klinikken fra Odense. Klinikken indberetter til de landsdækkende kliniske kvalitetsdatabaser. I såvel årsrapport som kvartalsrapporter fra DUGABase opfylder Gråbrødreklinikken (som eneste behandlingssted) alle kvalitets standarder!Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren