Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Guldsmed Mie Sunekær

Køllevej 9
4440 Mørkøv

Telefon: 28913312

Hjemmeside: www.miesunekaer.dk

Mie Sunekær er guldsmed, og har efter flere år i branchen startet mit eget reparationsværksted op lidt udenfor Holbæk. Jeg er udlært af ”den gamle skole”, og hos mig kan stort set ALT lade sig gøre. Jeg er pt. primært en engrosvirksomhed, der satser på reparationer i eget værksted, samt bestillingsarbejde for andre guldsmedeforretninger. Jeg sælger og arbejder også gerne for private kunder. Jeg er ved at få en webshop op og køre, så det bliver muligt at købe mine smykker online. Indtil da fungerer min hjemmeside som en præsentationsside, hvor stort set alle smykker kan bestilles på forespørgsel. Håber at I engang i fremtiden også kan besøge mig i en fysisk butik.Se mine designs på: www.miesunekaer.dk eller kontakt mig gerne på mail: miesunekaer@hotmail.com eller tlf. 28913312Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren