Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Saabyg ApS

Virkelyst 6
4420 Regstrup

Telefon: 59 18 31 77
Telefax: 59 18 37 77

Hjemmeside: www.saabyg.dk

Moderne og professionel totalentreprenør til store som små opgaver/entrepriserErhvervsbyggeri opført af Saabyg er blevet kåret af ASTRON (nu Lindab) som ”Årets bygning i 2010” - udvalgt blandt 400 virksomheder.Saabyg ApS er et nytænkende og dynamisk familiefirma - etableret i 1960. Vi arbejder med såvel total, hoved og fagentrepriser inden for både kloak-, jord-, beton-, murer-, maler-, tømrer- og belægningsarbejde - for såvel private som erhvervskunder.Professionelle fagfolk, moderne arbejdsudstyr og kundesamarbejde er en vigtig årsag til, at vi altid kan levere attraktive bygninger.På egen tegnestue kan hele projektet laves af os i tæt samarbejde med kunden og vi varetager hele bygge/entrepriseledelsen med kontakt til både arkitekter, kommune (byggeansøgning), kloakfolk, tømrere, murere, elektrikere, VVS-folk, malere mv. fra start til færdigt byggeprojekt.Saabyg har primært Sjælland som arbejdsområde, men har også tidligere stået for erhvervsbyggeri i Jylland, Tyskland og på Island.93% af vor kundekreds (private som erhverv) har enten brugt os før eller er blevet anbefalet at bruge os af vore eksisterende kunder.Saabyg ApS er naturligvis medlem af Byg Garanti.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim