Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

skadedyrforbudt.Dk

Gl. Skovvej 131
4420 Regstrup

Telefon: 70 40 46 00
Telefax: 20 78 66 10


Hvis du har prøvet at have skadedyr i dit hus, i din have eller i din virksomhed, ved du sikkert allerede, at det kan være svært at slippe af med dem igen. Mange skadedyr er, ud over at være generende, også årsag til bygningsskader, og en del skadedyr fører farlige sygdomme med sig. Jo hurtigere, du starter en bekæmpelse, jo bedre chance har du for succes med bekæmpelsen. skadedyrforbudt.dk er en nystartet virksomhed med speciale i bekæmpelsen af flyvende og kravlende insekter og gnavere. Hvis du har brug for effektiv bekæmpelse af alt fra hvepse, myrer, møl, kakerlakker, væggelus, muldvarpe, mus, rotter, mår og mosegrise til borebiller, bananfluer, sølvfisk, bænkebidere, edderkopper, dræbersnegle, duer og alliker, så er det skadedyrforbudt.dk, du skal ringe til. Billige priser, hurtigt fremmøde, effektiv bekæmpelse, døgnåbent året rundt og garanti på arbejdet. Du kan vælge at få bekæmpelsen udført som en engangsydelse eller tegne et abonnement, som sikrer dit hus eller din virksomhed mod specifikke skadedyr.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim